Ghidul Serviciilor
Lucky Love
inapoi la firma 515 vizite
Poza Descriere salon
Foto

Situat in inima Bucurestiului, impresionand prin ambianta invaluitoare si cele mai incantatoare si provocatoare fete, Lucky Love este cunoscut pentru eleganta si rafinament la toate nivelele.

Clubul iese in evidenta prin abordarea sa unica si inovatoare, este o fuziune intre “la vie en rose” si pofta de viata a Occidentului si arta orientala a ospitalitatii, facand astfel ca dansul, conversatia si masajul sa fie o experienta magica,toate acestea intrepatrundu-se intr-un cocktail imbatator.

Odata ajunsi, va puteti alege dansatoarea preferata pentru a petrece o vreme in compania ei si, bineinteles, puteti alege oricare dintre fetele din acea noapte.

Dansatoarele clubului sunt alese pentru senzualitatea, carisma, rafinamentul si eleganta lor. Ele au castigat premii la mai multe targuri erotice precum si la alte concursuri internationale de dans.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.