Ghidul Serviciilor
Urbio Ro
inapoi la firma 332 vizite
Poza Panouri solare apa calda
Foto

Panourile sunt elementele de captare a radiatiei solare. In functie de tehnologia de productie, acestea sunt compacte plane sau  sunt compuse dintr-un colector in care se introduce un anumit numar de  tuburi vidate ce asigura colectarea energiei termice solare. Acestea sunt si cele mai populare datorita performantei ridicate de absorbtie a radiatiilor solare chiar si pe timp noros, a  formei circulare ce asigura expunere de 90 grade si a vidului ce asigura o izolare termica intre cele doua straturi asemeni unui termos. Tuburile vidate au castigat teren in fata clasicelor captatoare plane si datorita usurintei cu care se poate interveni pentru inlocuirea unui element spre deosebire de cele plane la care in caz de deteriorare partiala este necesara inlocuirea in totalitate.

- Transport (pana acasa la beneficiar)

- Montaj (inclusiv teava si antigel).

Beneficiarilor prin programul CASA VERDE le intocmim gratuit “Dosarul pentru Mediu”. Plata banilor pentru instalatia solara o pot face dupa decontare

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.