Ghidul Serviciilor
Urbio Ro
inapoi la firma 332 vizite
Poza Turbine Eoliene
Foto

Turbinele eoliene cu ax vertical au fost proiectate pentru a functiona extrem de silentios datorita palelor mari, astfel incat sunt ideale pentru a  fi instalate in mediul rural sau chiar urban acolo unde curentii de aer nu sunt constanti datorita numeroaselor obstacole ce se intanlesc in astfel de zone. Intrucat axul rotorului este orientat vertical, asemeni si palele care angreneaza rotorul, acestea vor prelua vantul din orice directie. De asemeni pozitionarea fiind verticala, generatorul si toate componentele mai sofisticate sunt  plasate la baza, usurand astfel instalarea si mentenanta.

Nu este recomandata montarea acestui tip de turbina in camp deschis intrucat axul rotorului fiind orientat vertical, asemeni si palele care angreneaza rotorul, in timpul rotatiei, cel putin una dintre pale se va misca in mod constant impotriva vantului si va incetini rotorul.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.