Ghidul Serviciilor
Aerbit
inapoi la firma 76 vizite
Poza Programe
Pret: 220 RON
Foto

CDstudio+ se transforma in AccesCript. In linia dezvoltarii accesului la informatii, mediul online tinde sa acapareze structuri informationale diverse, deter- minand si o scadere a pretului mediilor de stocare. Confrom acestui trend, programul CDstudio+ isi schimba denumirea in AccesCript, CDstudio+ ramanand denumire consacrata de AerBit SRL. Ca si CDstudio+, AccesCript este solutia software dedicata criptarii si limitarii accesului la informatiile care le considerati sensibile. AccesCript va asista in pregatirea stocarii informatiilor sensibile pe CD, DVD, HDD ori sticuri de memorie, oferind si interfete de acces care le puteti parola, daca doriti.

 

Pana la lansarea programului de criptare AccesCript va oferim solutia actuala pentru criptarea si parolarea accesului la informatiile digitale.  

 

Un mare avantaj al acestui soft este posibilitatea de a lucra cu proiecte, fapt deosebit de util, deoarece puteti organiza continutul un timp si când ati acumulat toate fisierele, puteti trece la realizarea criptarii si parolarea accesului prin interfata. Aveti posibilitatea de a vizualiza gradul de ocupare al volumului fiind semnalat de bara din partea inferioara a programului

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.