Ghidul Serviciilor
Energiinoi.ro
inapoi la firma 81 vizite
Poza Seturi solare
Pret: 1.731 EUR
Foto

Set solar „KOMPAKT 2TLPAC-200W”

Asigură  apă caldă menajera  pentru o familie de 2-4 persoane. Kit-ul contine toate elementele solare, exceptie consola dubla, care se alege in functie de locul  de asamblare si conditiile de montaj.

Colectorul- solar KS2000TLPaC are un absorbant de ALUMINIU- CUPRU. Utilizarea lui  este eficienta şi calitatea echipamentelor oferite pozitioneaza sistemul solar printre sistemele performante cu grup compact de pompare si controler diferential. Acesta realizeaza scheme hidraulice pentu sistemulul de apa calda menajera, aport la caldura, piscina si programare a racirii in timpul verii. (Amortizarea sistemului este mai rapida cu panoul solarKS 2000 TLPAC, pe care il gasiti in oferta noastra)

Pentru a efectua o conexiune rapida si sigura a panourilor cu boilerul se recomanda utilzarea tubului de inox gofrat a cuplelor elastice si a accesoriilor pasta si electrod  din oferta noastra. Recomandarea este folosirea lipiturilor tari la traseul solar.

Setul solar include urmatoarele elemente:

Solar KS2000 TLP AC:2 bucConexiune colector set ZPKS 2:1 set.Conexiune KS 3 / 4 “:1 bucCoperta KSL profil:1 bucUnitatea de control pompă ZPS 6-01:1 set.Încălzire independentă de apă VF200-2:1 bucPNA Echipa 18DS Vas de expansiune:1 set.Conexiune încălzire independentă kit PW:1 set.Lichid Termsol EKO -25 o C:20 kgPompa de mana pentru a umple de instalare:1 buc

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.