Ghidul Serviciilor
Rs Cert - Romanian Certification Systems Servicii Complete De Certificare Standarde Iso Acreditate
inapoi la firma 311 vizite
Poza Sistemul de Management de Mediu
Foto

RS Cert – Romanian Certification Systems este acreditata sa efectueze certificari ale Sistemelor de Management, conform Standardelor ISO.

Ce este ISO 14001? ISO 14001 este un sistem de management care ajuta la reducerea la nivel minim a poluarii mediului inconjurator si risipirea de energie. Astfel, prin implementarea si certificarea conform ISO 14001, prin pretentiile administratiilor, a populatiei si a cumparatorilor, firma devine mult mai competenta. Scopul declarat al standardului ISO 14001 este de a sustine protectia mediului si de a preveni poluarea, printr-un management sistematic de mediu, cu privire la zonele si activitatile care au un impact asupra acestuia.

Cat costa Certificarea ISO 14001? Costurile pentru a obtine Certificatul ISO 14001 pot varia, in functie de complexitatea proiectului. Trimiteti acum o cerere de oferta, iar in cel mai scurt timp posibil veti obtine cel mai bun pret pentru un Certificat ISO 14001, cu minim efort din partea Dvs.

Cum se obtine Certificatul ISO 14001? - Completati si trimiteti o cerere de oferta sau solicitati telefonic oferta; - Obtineti detaliile dorite, impreuna cu oferta personalizata si documentele de colaborare; - Initiem proiectul de certificare conform Etapelor Certificarii ISO

Ce beneficii aduce Certificatul ISO 14001? - Posibilitatea participarii la licitatii (achizitii publice); - Imbunatatirea imaginii companiei in fata clientilor; - Valorificarea optima a oportunitatilor de pe piata; - Imbunatatirea sistemului de management al companiei; - Castigarea increderii partenerilor de pe piata interna si internationala; - Imbunatatirea performantei de mediu.

RS Cert va propune un program complet de certificare ISO 14001 ,la cele mai bune preturi, fara costuri suplimentare. Pentru informatii legate de programul de certificare ISO 146001, contactati echipa noastra de profesionisti

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.