Ghidul Serviciilor
Rg Design, Porti Automatizate,usi De Garaj - Brasov
inapoi la firma 213 vizite
Poza Porti,automatizari,bariere
Foto

Oferim solutii complete in domeniul sistemelor de acces:Producem, accesorizam si instalam porti si garduri rezidentiale si industriale, comercializam si livram o gama larga de feronerii si accesorii pentru porti (porti autoportante, porti culisante, porti batante, porti suspendate, porti telescopice) pe care le echipam cu sisteme de automatizare de la cei mai cunoscuti producatori: Hormann, Nice, Came, BFT.In sectiunea Magazin, veti gasi o multitudine de accesorii mecanice sau electrice si multe tipuri de feronerii pentru porti, pe care le livram prin curier pentru proiectele dumneavoastra individuale.Detinem un atelier profesional, dotat cu posibilitati de prelucrare deosebita a metalelor. Echipele noastre de productie si instalare au peste 10 ani de experienta in acest format. Asadar, lucram bine si impreuna de mult timp si asta ne face productivi!

1 PORTI SI GARDURI

Portile, in functie de modalitatea de deschidere se impart in 3 categorii principale: porti autoportante (in consola), porti culisante si porti batante (clasice).

Pentru o mai buna intelegere si pentru a va introduce in tema va vom prezenta, pe scurt, fiecare sistem in parte:

1.1 PORTI AUTOPORTANTE

Sistemul de poarta autoportanta presupune inchiderea si deschiderea acesteia paralel cu golul. Culisarea se face prin atasarea unei sine de rulare de cadrul portii in care vor intra niste carucioare cu role, ancorate intr-o fundatie. In ultimul timp sistemul de poarta autoportanta a devenit unul dintre cele mai utilizate, atat in zonele rezidentiale cat si in cele industriale, in principal datorita usurintei in exploatare.

Ceea ce face o poarta autoportanta cea mai buna optiune:

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.