Ghidul Serviciilor
Rg Design, Porti Automatizate,usi De Garaj - Brasov
inapoi la firma 213 vizite
Poza Sisteme de usi
Foto

Am inceput in 2007 cu vanzarea si instalarea de usi sectionale automatizate pentru garaje rezidentiale si hale industriale.

Astazi, in 2018, ne consideram un partener de incredere pentru orice dezvoltator rezidential sau industrial, cu know-how si vasta experienta in livrarea si instalarea oricarui tip de deschidere, indiferent de specificatii sau cerinte. Astfel, expertiza noastra se intinde si catre vanzarea si instalarea urmatoarelor tipuri de usi:

1 USI REZIDENTIALE

 

1.1 USI DE GARAJ SECTIONALE HORMANN

Usi sectionale pentru garaje de la producatorul german numarul 1 in Europa, avand raportul calitate pret cel mai bun de pe piata.

Numeroasele avantaje oferite de usile Hormann comercializate de noi fac din alegerea dumneavoastra una usoara si sigura.

Usile de garaj sectionale au nevoie de cerinte minime si se potrivesc aproape oricarui spatiu. Sistemul de deschidere pe verticala, urmand tavanul ofera un plus de confort si economie de spatiu.

 Vedere de ansamblu usi sectionale Hormann

LPU 67 THERMONou de la Hormann, usi de garaj cu sectiuni de 67 mm, ce asigura protectia impotriva risipei de energie, avand coeficientul de transfer termic excelent. Usile LPU 67 THERMO ofera o etansare foarte buna spatiilor dintre sectiuni, datorita sistemelor de etansare duble si o inchidere in pardosela optima realizata prin garniturile de etansare inferioare duble, care compenseaza denivelarile acesteia si reduce pierderea de energie. Valoarea U pentru usa instalata ( 5000×2125 mm ) = 1,0 w/(m2.K).

LPU 42Usa sectionala izolata Hormann LPU 42 cu perete dublu izoleaza eficient datorita sectiunilor de 42 mm. Produs popular si de top al producatorului german, va ofera siguranta, securitate, izolare optima si eleganta. Ideal pentru casele ce au garajele integrate ori folosite in alte scopuri decat depozit, cum ar fi atelier de hobby, birou, loc de joaca, sala de antrenament etc. Pe langa functionalitate usa poate fi o exprimare a stilului dumnneavoastra, fiind disponibila intr-o gama variata de texturi, culori si elemente de design.

LTE 42Usile LTE 42 cu un singur perete constituie solutia convenabila pentru garajele de sine statatoare care nu necesita izolare termica suplimentara.

LTH 42LTH 42 sunt usi din lemn masiv ce se preteaza in mod extraordinar pentru case din lemn sau pentru cladiri avand fatade cu multe elemente din lemn. Acest tip de usa va ofera posibilitatea de a configura modelul dorit, personalizarea facandu-se dupa schita intocmita de dumneavoastra. Lemnul, fie ca este molid nordic ori brad canadian, este deja tratat din fabrica pentru protectie impotriva daunatorilor specifici lemnului si putrezirii. Pentru a-l proteja si de intemperii, lemnul se trateaza si la locul utilizarii cu un lac potrivit pentru a-i pastra aspectul frumos.

Caracteristici generale ale usilor sectionale Hormann

Calitate de marca din GermaniaToate usile si componentele de actionare sunt fabricate de Hormann, cu atentie maxima la detalii, fiind complet armonizate astfel incat sa fie cele mai sigure pentru dumneavoastra.

Usi durabile pentru garaje, timp de generatiiTestele de lunga durata in conditii reale asigura produse de serie mature, de calitate Hörmann. Din acest motiv si mulţumita solutiilor tehnice deosebite, dar si a unui sistem de asigurare a calitatii fara compromisuri, Hörmann acorda 10 ani garantie la toate usile sectionale.

Izolare termicaSectiuni de tip sandwich cu grosimi de 42 mm, respectiv 67 mm, izoleaza eficient, astfel incat pierderile de energie sunt reduse la minim. Numai la Hormann gasiti sistemul ThermoFrame, pentru imbunatatirea etansarii usilor sectionale cu perete dublu cu pana la 15 procente.

Izolare acusticaDatorita izolatiei fonice excelente ale lamelelor LPU zgomotul traficului de pe strada (cca. 80 dB(A)) va fi redus la nivelul zgomotului din camera (cca. 55 dB(A)).

Presiune a vantuluiSectiunile LPU sunt atat de stabile, incat nu se deschid nici la o viteza a vantului de 120 km/h. Astfel garajul dumneavoastra este bine protejat, impreuna cu tot ceea ce este inauntru.

EtanseitateSingura usa sectionala ce este prevazuta cu garniturii de etansare pe circumferin?a, intre blatul de usa si toc, cat garnituri de etansare intre lamele. Cu usa inchisa ploaia si frigul nu patrund aproape deloc inauntru.

Dimensiuni de comandaUsile de garaj rezidentiale Hormann sunt disponibile cu latimi incepand de la 2000mm pana la 6000mm, si inaltimi de maxim 3000mm, pentru majoritatea modelelor.

Design si finisajeConfigurati usa de garaj dupa gustul dumneavoastra deoarece puteti opta pentru o gama variata de texturi, culori si elemente de design. Usile sectionale din otel cu perete dublu sunt disponibile in 6 tipuri de striatii ale panourilor. Deasemenea, puteti alege dintre 4 suprafete care, impreuna cu nuanta de culoare, pot fi adaptate la aspectul casei. Sau puteti sa va decideti pentru una dintre cele 6 decoratiuni Decograin cu caracter puternic de lemn natural sau efect metalic elegant. La usile sectionale din otel puteti alege dintre 15 culori preferentiale si aproximativ 200 de culori RAL. Pentru a va bucura timp indelungat de usa, suprafetele usilor noastre sunt protejate in mod optim impotriva coroziunii. Materialul zincat la cald si stratul de baza de pe ambele fete, vopsit poliesteric de o inalta calitate, lasa ploaia sa se scurga. Usa sectionala din lemn masiv este disponibila din doua tipuri de lemn, care pot fi realizate individual cu 8 finisaje colorate.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.