Ghidul Serviciilor
Alma Parchet Natural - Montare Si Finisare Parchet, Bucuresti
inapoi la firma 367 vizite
Poza Montaj parchet
Foto

Montajul parchetului reprezinta una dintre cele mai importante etape in finisarea interiorului si, lucrand cu o echipa specializata, aceasta etapa poate dura foarte putin. In plus, parchetul stratificat este de multe ori gata finisat, ceea ce scurteaza cu atat mai mult aceasta operatiune.

Totul se desfasoara organizat si, in plus, relativ curat chiar daca montati parchet din lemn masiv care trebuie slefuit si finisat.  Daca odinioara montarea parchetului era o procedura de durata care umplea casa de rumegus, in zilele noastre, cu echipamentele moderne acest aspect neplacut este redus la minim.

Etapele montajului parchetului

Mai intai, pentru a putea sa se realizeze un montaj parchet cat mai simplu este necesar sa eliberati spatiul. Este dificil spre imposibil sa se monteze parchetul mutand mobila dintr-un colt in altul al camerei, oricat de mult ne-am dori sa derajam clientii cat mai putin.

Suprafata de montare trebuie sa fie pregatita in mod corespunzator. Trebuie sa va asigurati ca este curata, plana si stabila. Umiditatea suprafetei nu trebuie sa depaseasca 2% iar denivelarile mari trebuie corectate. Daca trebuie sa depozitati parchetul pentru mai mult timp trebuie sa tineti cont de tipul parchetului montat dar si de aclimatizare. Parchetul trebuie depozitat unul langa altul sau suprapuse, astfel incat sa se ventileze corect.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.