Ghidul Serviciilor
Distribuitor Independent Herbalife
inapoi la firma 130 vizite
Poza Formula 2 Complex de Multivitamine
Pret: 69 RON
Foto

Herbalife Formula 2 Complex de Multivitamine - contine peste 15 vitamine si mineralepentru a te ajuta sa ajungi la doza zilnicarecomandata.

Beneficiile Cheie – Herbalife Formula 2 Complex de MultivitamineTe ajuta sa-ti completezi necesarul zilnic de vitamine si minerale ca parte dintr-o dietaechilibrata si sanatoasa.• Vitamina A, acidul folic, B6, B12 si zincul ajuta functionarea normala a sistemuluiimunitar.• Calciul si fosforul ajuta la intretinerea sanatatii oaselor si a dintilor.• Vitaminele C si E protejeaza celulele de stresul oxidativ.Cum te poate ajuta ?

 

Este important sa incluzi in dieta ta zilnica mese variate si echilibrate. In cazul In careai un stil de viata agitat si iti este greu sa mentii un echilibru in alimentatie, ajuta-ticorpul cu Herbalife FORMULA 2 multivitamine pentru a-i furniza vitaminele si mineralelede care are nevoie.

Utilizare – Herbalife Formula 2 Complex de Multivitamine

Se recomanda o tableta de trei ori pe zi in timpul meselor. Contine 90 de tablete.

Pretul Herbalife Formula 2 Complex de Multivitamine este : 69 lei

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.