Ghidul Serviciilor
Mtp Lines, Ferestre Si Usi Din Pvc, Aluminiu Si Lemn Stratificat Baia Mare
inapoi la firma 228 vizite
Poza Ferestre lemn
Foto

Ferestrele sunt fabricate din lemn de brad,stejar sau meranti,triplustratificat cu o grosime de 70 mm, ceea ce le confera o rezistenta sporita. Lemnul folosit este tratat in prealabil cu un impregnant special ce asigura protectie impotriva ciupercilor, mucegaiului si altor factori externi.

Finisajul aplicat ulterior asigura protectie lemnului printr-un strat elastic si rezistent expunerilor exterioare.Lacrimarul de pe cercevea confera protectie suplimentara pentru elementele cele mai expuse factorilor atmosferici. Lemnul triplistratificat mai prezinta si avantajul ca poate fi refinisat sau vopsit,putandu-se adapta schimbarilor de design effectuate de-a lungul timpului. Garniturile sunt din EPDM si au o excelenta rezistenta la temperaturi ridicate sau scazute,raze UV si intemperii. Ferestrele sunt prevazute cu geam termoizolant, izolat la exterior cu silicon, disponibil in mai multe modele.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.