Ghidul Serviciilor
Rotakt
inapoi la firma 190 vizite
Poza Utilaje de curatat
Pret: 2.794,96 RON
Foto

Masini de maturat conduse manual, compacte Karcher KM 70/20 C

 

Masina de maturat manuala pentru curatarea usoara si comoda a zonelor exterioare. De sase ori mai rapida decat o matura obisnuita. Maturare aproape complet fara praf pentru prin dirijare controlata a aerului si filtrare. Matura laterala rabatabila. Stavilar cilindric principal poate reglat si inaltime si astfel ajustat fiecarui tip de suprafata. Actionare ambilaterala a stavilarului cilindric principal.

Utilizare: Masina de maturat manuala pentru curatarea cu putin praf si in amanunt a suprafetelor exterioare ca de exemplu carari, intrari in curti, spatii de depozitare precum si spatii interioare ca de exemplu spatii din ateliere, hale, etc. Datorita reglajului maturii cilindrice se poate matura cu aparatul KM 700 S si pe suprafete denivelate (reglare mai joasa a maturii cilindrice) iar mizeria din gauri este maturata. Este recomandat pentru suprafere de la 150 la 1500 m2, capacitatea maxima fiind de 2800 m2. Se poate utiliza atat in interior cat si in exterior.

Dotare: Filtru pentru praful fin; Maner de impingere, pliabil.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.