Ghidul Serviciilor
Munax
inapoi la firma 231 vizite
Poza Tractoare
Foto

Landini Rex 110F a fost incoronat la Bologna in perioada targului international Eima, “Tractorul anului” editia 2011.Utilajul care a fost premiat cu prestigiosul titlu ”Best of Specialized”.

 

Conceput, proiectat si fabricat in intregime, in Italia , in fabrica Argo Tractors situata in regiunea Reggio Emilia, acest tractor a fost ales de un juriu de reporteri europeni specializati si a fost considerat cel mai bun tractor din acest sector specializat.

Evaluarea a fost bazata pe mai multe aspecte, respectiv concordanta intre  motor, transmisie, echipamentul electronic, circuitele hidraulice cu design-ul, confortul din cabina, inovatiile tehnice, putere/pret, si numarul de optiuni disponibile.

Rex 110 F este topul noii game, recent innoita si restilizata. Partea superioara a cabinei a fost redesenata, si in acelasi timp au fost aduse imbunatatiri partii tehnice a tractorului. (circuitelor hidraulice, optimizarea prizei de putere, o acuratete mai mare a sistemului de ridicare si a reducerii razei de intoarcere, disponibilitatea prizei de putere fata/spate) .

Pentru un mai mare confort au fost aduse mai multe imbunatatiri interiorului cabinei, pozitia in cabina fiind una mai confortabila.

Seria Rex va fi de mare interes pentru fermele specializate din acest sector, multumita capacitatii sale de a putea lucra, in cadrul livezilor, intre randuri chiar daca distanta intre acestea este mica.

Titlul de “Best of Specialized” este o recunoastere importanta a angajamentelor continue a celor de la Argo Tractors dedicate acestui sector.

“Suntem extrem de multumiti pentru premiul obtinut “Tractor of the Year 2011- Best of Specialized”, comenteaza Ruggero Cavatorta, managerul de marketing si comunicare al companiei Argo Tractors. Rex 110F este cel mai bine vandut tractor din sectorul specializat si suntem placut impresionati de aprecierile aduse”.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.