Ghidul Serviciilor
Munax
inapoi la firma 231 vizite
Poza Utilaje de prelucrat solul
Foto

Acest tip de utilaj se adreseaza fermierilor care au in dotare tractoare cu forte de tractiune ridicate si doresc sa implementeze tehnologia de lucrat solul cu treceri minime.Multumita acestei tehnologii, la o singura trecere se realizeaza o productivitate sporita datorita latimii mari de lucru, economisind astfel combustibil si timp de executie.

Latimile de lucru a celor doua modele noi de scarificatoare sunt : 450 si 600 cm, ceea ce reprezinta o noutate in randul aceastei grupe de utilaje.

Cele doua modele dispun de cadru rabatabil hidraulic, obtinand 3 m latime de transport in stare pliata.

Utilizand chitul Trailing, se pot transforma utilajele din purtate in tractate. In urma experientelor vest europene efectuate in combinarea operatiunilor de scarificare cu semanatul semintelor mici, aceste utilaje noi se pot echipa cu unitati  OSR de semanat, ce permit executarea concomitenta cu scarificarea de mare adancime si a semanatului semintelor mici la o viteza de lucru marita.

Sistemul de siguranta, utilizat la ancore, are doua variante constructive. Se poate comanda la alegere cu bolt de forfecare sau sistem cu actionare hidraulica.

Ancorele de tip pro-lift la modelul 450 au o adancime de lucru totala de 550 mm. In urma ancorelor actioneaza un tavalug de tip DD cu talere de 600 mm. Acest tavalug reuseste maruntirea bulgarilor de pamant si inchiderea solului, evitand evaporarea resurselor de apa din sol. Necesarul de forta de tractiune se ridica la 350 - 450 CP, in functie de latimea de lucru.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.