Ghidul Serviciilor
Cupio International
inapoi la firma 139 vizite
Poza Produse manichiura
Pret: 25 RON
Foto

Glitter Gel Rubin Fine

Gel cu sclipici de la Cupio nuanta Rubin Fine!

Lasati-va invaluite de magia culorilor stralucitoare! Cupio Gels va propune geluri cu sclipici deosebite, create dupa o reteta originala si o tehnologie revolutionara! Geluri cu sclipici recomandate pentru decorul si/sau acoperirea unghiilor naturale sau false cu gel sau acryl.

Geluri cu sclipici magice, in culori stralucitoare, intense si radioase!

Pentru unghii radioase, de invidiat!

Gelurile colorate de la Cupio se regasesc in nuante foarte diversificate si vibrante. Datorita vascozitatii si puterii mari de acoperire a gelurilor, chiar si in strat subtire, ele sunt foarte versatile, putand fi folosite atat in pictura in linii fine, cat si in pete controlate. De asemenea, le putem folosi ca si culoare permanenta pe aplicatii de gel sau acril. In acest caz, se vor aplica doua straturi, polimerizate individual. Gelurile colorate pot fi aplicate tat sub gelul de constructie, cat si deasupra, in cel de-al doilea caz recomandandu-se sigilarea cu gel de luciu. Nu prezinta probleme de polimerizare si poate fi lucrat si putin mai gros.

Review by Lavinia Panait, www.unghiute.ro

Gel cu vascozitate medie.

Daca doriti nuanta mai intensa, va recomandam aplicarea gelului in doua straturi.

Timp de uscare in lampa uv: 120sec.

Cantitate: 5g

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.