Ghidul Serviciilor
Degami - Casa De Expeditie Si Transport ,timisoara
inapoi la firma 193 vizite
Poza Transport de marfa agabaritic si special
Foto

Indiferent ce utilaje aveti de transportat, indiferent de greutate sau dimensiuni, va punem la dispozitie camioanele necesare inclusiv toata documentatia, respectiv autorizatiile si studiile de traseu astfel incat transporturile agabaritice sa fie dirijate pe drumurile prin care au acces fara a crea probleme traficului .

 

Efectuam transporturi agabaritice, grele, pe rute interne si internationale, cu diferite tipuri de remorci de tip mega, megatreiler si gat de lebada pentru utilaje:

 

Dispunem de cunostintele, dotariile si resursele necesare astfel incat sa fim capabili sa oferim servicii de transporturi agabaritice pentru rute interne din toata Romania.

 

Operam de asemenea pe rute internationale dinspre Romania si inspre tara la retur pentru marfuri agabaritice speciale si nu numai in toata Europa, inclusiv tarile nordice Danemarca, Suedia, Norvegia, Finlanda.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.