Ghidul Serviciilor
Degami - Casa De Expeditie Si Transport ,timisoara
inapoi la firma 193 vizite
Poza Transporturi express UE
Foto

egami SRL Timisoara s-a specializat in transporturile express intracomunitare si efectueaza curse in special pentru clienti din industria constructoare de masini si industria automotive.

Oferim transporturi in regim express exclusiv cu masini de mici capacitati pe tot teritoriul spatiului comunitar. Oferim insa si servicii clientilor din afara spatiului comunitar.

Volumul autoutilitarelor noastre este intre 4 si 7 paleti pentru microbuzele duba si intre 8 si 10 paleti la autoutilitarele cu prelata.

 

Rute des frecventate de camioane Degami:

 

 

Prestam transport marfa sau de bunuri de orice fel dintr o tara in alta. Va punem la dispozitie prin departamentul specific intracomunitar transporturi de marfa de tip expres exclusive cu diferite capacitati si carosari. Astfel, oferim capacitati de la 1.5 t pana la 24 de tone, in conditiile in care clientii sunt informati in permanenta de situatia transportului.  

Degami va pune la dispozitie urmatoarele tipuri de mijloace de transport:

 

 

Rute des frecventate de masinile noastre

 

Orice transport de marfa efectuat de Degami Timisoara este monitorizat prin GPS si se efectueaza in baza conventiei CMR de la Geneva la care Romania a aderat. Monitorizarea camioanelor se realizeaza indiferent daca transportul este in spatiu comunitar sau extracomunitar.

 

Oferim transport complet sau grupaj, cu preturi corecte si competitive negociate in functie de volum, greutate, timp de tranzit, data si perioada plasarii comenzii, etc.

 

Tarifam pe un singur sens, indiferent daca avem transport de tip grupaj LTL sau integral FTL.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.