Ghidul Serviciilor
Unic Energo Instal
inapoi la firma 116 vizite
Poza Incalzitor apa cu pompa de caldura
Foto

O INVESTITIE INTELIGENTA – CONSUM DOAR 250 W

Eficienta înseamna un consum mai redus de energie: încalzitorul de apa cu pompa de caldura NUOS asigura o economie de energie de peste 70% fata de un încalzitor de apa electric cu aceeasi capacitate.

Acest lucru înseamna ca NUOS este o achizitie inteligenta, cu o perioada de amortizare a investitiei extrem de scurta si prin urmare, foarte rentabila.

TEHNOLOGIA POMPEI DE CALDURA

NUOS utilizeaza aerul admis într-un ciclu termodinamic pentru a încalzi apa din interiorul rezervorului, inversând fl uxul termic natural.

Fluidul refrigerent utilizat este R134A cu ODP (Potential de degradare a stratului de ozon) 0: acest lucru înseamna ca este absolut inofensiv pentru mediul înconjurator.

Pe parcursul schimbarilor suferite de starea sa fi zica si al ciclurilor de compresie / expansiune, fl uidul refrigerent preia caldura continuta de

aerul admis si o transfera apei din rezervor, chiar daca aceasta din urma are o temperatura mai ridicata decât primul.

Acesta este doar procesul inversat fa?a de cel utilizat în cazul frigiderelor.

Consumul de energie electrica al NUOS este extrem de redus deoarece electricitatea este utilizata doar de catre ventilator si compresor.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.