Ghidul Serviciilor
Centrum Gym, Recuperare - Reabilitare Si Reumatologie Iasi
inapoi la firma 193 vizite
Poza Kinetoterapie
Foto

Te doare spatele şi nu ştii ce să mai faci pentru a scăpa de această problemă? Kinetoterapia te ajută să uiţi de ea! Află ce presupune această terapie. Gimnastica medicală sau kinetoterapia este o terapie foarte eficientă, care îţi modelează corpul, luptă cu succes împotriva bolilor şi te ajută să te refaci, dacă ai suferit vreun accident. Pentru rezultate imediate, este recomandat să practici kinetoterapia cu ajutorul unui specialist în domeniu.

Acesta îţi va recomanda câteva exerciţii utile în funcţie de vârsta pe care o ai şi de problemele de sănătate. Dacă vrei să preîntâmpini apariţia bolilor ce ţin de coloana vertebrală, tratamentul poate fi reluat chiar şi după vindecare. În plus, kinetoterapia şi masajul sunt printre cele mai bune metode care reglează tensiunea arterială şi previn îmbătrânirea prematură a oaselor.

Te scapă de operaţie

Terapia prin mişcare se poate face prin exerciţii fizice ca atare sau utilizând anumite echipamente speciale. Mişcările cu mingea, ridicarea de greutăţi şi exerciţiul pe bicicletă medicinală sunt cele mai cunoscute metode de terapie.

Este important să respecţi cu stricteţe numărul întreg de şedinţe şi mişcările pe care ţi le prescrie kinetoterapeutul. Cu ajutorul gimnasticii medicale, poţi scăpa de intervenţia chirurgicală în cazul unor boli frecvente, cum ar fi discopatie lombară sau hernia de disc.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.