Ghidul Serviciilor
Ecoquality Services
inapoi la firma 287 vizite
Poza Ecologizare
Foto

Din gama de servicii de ecologizare oferite face parte si cel de colectare ulei uzat, de la unitati industriale si comerciale diverse. Ne ocupam de intreg procesul de colectare de ulei alimentar, ulei uzat din restaurante, ulei de la service-uri auto, ulei vegetal si ulei hidraulic, dar si de colectarea deseurilor conexe sau asemanatoare: emulsii, grasimi expirate, lubrifianti biodegradabili, amestecuri de grasimi, unsori speciale, etc.

EcoQuality Services este o companie autorizata in furnizarea serviciilor de colectare, punand la dispozitia clientilor recipienti si containere speciale pentru transport sigur al deseurilor, conform cu indicatiile si regulile stabilite prin lege. Avem o experienta bogata in oferirea de servicii cu scop de protectie a mediului, iar angajatii nostri sunt familiarizati cu tehnologii moderne de lucru, care le cresc eficienta in munca. De aceea ne mandrim cu un portofoliu mare de clienti multumiti.

Asadar, va invitam sa beneficiati si dumneavoastra de servicii de colectare ulei uzat de calitate. Acesta va fi incarcat si transportat catre centrele de valorificare/ tratare sau eliminare, unde se folosesc metode cu risc minim de poluare a mediului.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.