Ghidul Serviciilor
Extreme Media Print
inapoi la firma 68 vizite
Poza Servicii tipografice
Foto

Productie: ideea ta, negru pe alb sau pe orice alta culoare sau material.Urmeaza primul pas din productia efectiva: imprimarea. Extreme Media Print are tehnologia necesara sa puna in aplicare orice idee, oricat de indrazneata. Tiparim pe orice fel de suport (hartie, carton, plexiglas, PVC, panza) lucrari oricat de complexe (de la 1 la 5 culori) intr-un tiraj nelimitat si un timp de productie foarte mic.

Urmatorul pas sunt operatiile post-imprimare care includ: aplicarea de lacuri speciale (UV, perlate, nisip, fosforescente, termice), plastifierea mata sau lucioasa, emboss sau diferite tipuri de folio si holograme. Poti alege oricare dintre aceste servicii ca sa-ti faci proiectul sa iasa in evidenta sau pur si simplu sa straluceasca.

Finisarea este ultimul pas al productiei. Aceasta etapa presupune o multime de procese care sa permita transformarea materialului in produsul pe care il astepti. Toate acestea (faltuirea, biguirea, capsarea, spiralarea etc.) sunt realizate cu cea mai mare grija pentru detalii si folosind tehnologii de ultima ora

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.