Ghidul Serviciilor
Csw
inapoi la firma 219 vizite
Poza Macarale pentru teren greu
Foto

STRUCTURA TURELAConstruita cu placi si profile din otel cu rezistenta superioara.

BRAT TELESCOPICCu 3 sectiuni . Brat cu extindere integral hidraulica si sincronizat de la 4.85 m la 12.65 m. Inaltime maxima cap brat 15 m. Optional: brat cu 4 sectiuni cu extindere hidraulica si sincronizata de la 5.85 m la 20 m. Inaltime max cap brat 22.10 m.

RIDICARE BRATCilindru hidraulic cu efect dublu. Ridicare de la  -9°  la 78°.

ROTATIE TURELARotatie continua la 360°. Motor oleodinamic cu reductor cu reductie dubla epicicloidala. Frana de rotatie automata cu discuri multiple. Roata zimtata /pinion extern. Blocare manuala rotatie cu comanda din cabina de pilotaj.

TROLIUHidraulic, actionat de motor cu pistoane axiale cuplate cu reductor cu reductie dubla epicicloidala. Tambur canelat. Frana automata cu discuri multiple si valve de contrabalansare.

CABINAConstruita din otel si suspendata elastic pe partea stanga a turelei. Vizibilitate panoramica completata de ferestre mari de siguranta. Scaun operator culisant si reglabil in sus si jos.

COMENZI MACARASenzori de comanda montati pe bratele scaunului operator prin comanda independenta sau simultana cu miscarea macaralei. Butoane electrice pentru comanda stabilizatori

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.