Ghidul Serviciilor
Adedari Pres
inapoi la firma 91 vizite
Poza Servicii curatenie
Foto
Foto

Adedari Pres dispune de o divizie specializata in servicii de curatenie industriala, curatenie birouri, curatenie comerciala si alte servicii speciale.

Compania noastra asigura servicii de curatenie si intretinere a halelor industriale, centrelor logistice, atelierelor de productie etc. executand aceste servicii de curatenie cu profesionalism si seriozitate .

Echipa noastra dispune de experienta necesara executarii acestor servicii de curatenie avand disponibilitate de deplasare in orice zona a tarii.

Serviciile noastre de curatenie industriala includ:

Adedari Pres presteaza servicii de curatenie profesionala ce se pot executa periodic pe baza de contract sau prin intermediul unei comezi ferme.

Suntem o echipa tanara ce raspunde cu promptitudine tuturor cerintelor dumneavoastra in materie de curatenie  industriala, curatenie birouri si curatenie comerciala.

Divizia nostra de curatenie ofera solutii eficiente, seriozitate, rapiditate si flexibilitate , utilizand  echipamente profesionale la cele mai inalte standarde si norme europene.

Solutiile si detergentii utilizati de echipa noastra pentru serviciul de curatenie au certificate de calitate si garantie, in conformitate cu normele europene, fiind furnizate de cei mai cunoscuti si respectati producatori din domeniu.

Indiferent de gradul de complexitate al fiecarei lucrari, echipa noastra de curatenie trateaza fiecare lucrare cu responsabilitate si profesionalism in vederea satisfacerii clientilor nostri

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.