SC Profi-IzoBek SRL este dealer autorizat SC Optimedia SRL firma care se situeaza intre principalii producatori de ferestre si usi din tamplarie PVC si Aluminiu cu geam termoizolator din Romania
Durabilitate – La acest capitol, functionalitatea se imbina cu esteticul. Tamplaria este durabila, rezistenta la capriciile vremii. Foarte usor de intretinut, asigura etanseitate la apa si la vant si isi pastreaza nealterat aspectul în timp.
Izolatie termica si fonica – Montarea tamplariei PVC atrage dupa sine diminuarea cheltuielilor pentru incalzirea locuintei.
Intretinere usoara – Spalatul geamurilor nu mai e un calvar, iar vopsitul acestora tine de domeniul trecutului. Orice detergent obisnuit le poate face sa arate ca noi in cateva minute.
Protectie antiefractie – Va puteti bucura de siguranta, multumita geamului termopan antiefractie.
Multitudine de forme si culori – In sfarsit, forma si culoare, pe gustul fiecaruia. Tamplaria asigura un aspect armonios si personalizat fatadei caminului dvs.
Sistemul Aluclip confera avantajul izolarii specific PVC-ul si al rezistentei aluminiului la intemperii. Profilele TROCAL sunt placate pe fetele exterioare cu profile din aliaj de aluminiu cu grosimea de 1,5mm si sunt disponibile in toata paleta de culori RAL.
Tamplaria personalizata cu aluminiu este foarte usor de intretinut. In plus, sistemul AluClip protejeaza ferestrele si usile, imbunatatindu-le proprietatile izolatoare.
In ciuda aparentei fragilitati, este destul de rezistenta sa sustina sticle de dimensiuni mai mari. Spre deosebire de tamplaria PVC, cea din aluminiu nu asigura o izolare termica la fel de buna.
Vopsirea profilelor de aluminiu se face in camp electrostatic, motiv pentru care sunt foarte rezistente in timp. Un alt avantaj ar fi paleta deosebit de variata a culorilor in care sunt disponibile, existand chiar posibilitatea alegerii unor profile bicolore – nuante diferite interior-exterior.
Din punct de vedere al izolarii termice profilele de aluminiu sunt cu sau fara bariera termica. Cele fara bariera termica au o singura camera de rupere termica, un pret relativ mai scazut comparativ cu cele care au bariera si sunt folosite mai ales in cazul usilor sau compartimentarilor interioare. Profilele din aluminiu cu bariera termica sunt tricamerale, camera exterioara si interioara fiind din aluminiu, iar cea din mijloc din poliamida, tocmai pentru a elimina conductivitatea termica a metalului. Din punct de vedere al coeficientului termic, aceste profile se apropie de profilele din PVC.
O modalitate din ce in ce mai agreata de a schimba total infatisarea exterioara a unei cladiri – placarea fatadei cu materiale compozite. Acestea sunt realizate din doua straturi exterioare de aluminiu, unite printr-un material intermediar din polietilena de inalta densitate. Placarea cu bond prezinta numeroase avantaje:
Geamul termoizolator (termopanul) este un ansamblu format din doua foi de sticla, etansate perimetral perfect. Rezultatul este un geam cu caracteristici de izolare termica deosebita care pastreaza transparenta necesara spatiilor vitrate – o unitate monobloc ce reduce transmisia termica si fonica. Grosimea celor doua foi de sticla este variabila. Cel mai des folosite sunt cele de 4 mm, dar în cazul unor ochiuri de geam de dimensiuni mai mari de 2 mp, este indicata utilizarea sticlelor de 6 mm. In cazul în care tamplaria este montata inclinat sau in locuri cu risc sporit trebuie folosita sticla securizata sau laminata, astfel incat, in cazul spargerii sa nu existe riscul accidentarii celor care se afla in preajma.
Sticla LOW E a castigat increderea clientilor datorita calitatilor sale de izolare termica. Denumirea se traduce prin emisivitate redusa- transfer termic redus- obtinuta fie prin depunere pirolitica de oxizi metalici, fie prin depunere magnetronica. Sticla impiedica patrunderea caldurii, asigurand confort termic atat iarna, cand nu se pierde cantitate mare de caldura, cat si vara, cand cantitatea de caldura care patrunde in interiorul locuintei este foarte mica.
Pentru imbunatatirea izolarii termice, dar si fonice, se insereaza intre sticle un gaz inert, argon. Mobilitatea redusa a moleculelor ce compun gazul duce la o reducere semnificativa a zgomotului.
Aceasta sticla este obtinuta prin depunerea unui strat foarte fin si transparent de materiale de origine metalica pe o sticla clara, intr-o incinta vidata. Stratul metalic este depus prin procedeul de pulverizare catodica. Planitherm 4S asigura izolatie termica sporita si control solar in orice anotimp. Vara, cheltuielile cu racirea locuintei se reduc cu 40%, in vreme ce iarna costurile energiei termice se vor diminua la jumatate. Este ideala pentru ferestrele oricarei constructii si se combina perfect cu orice tip de tamplarie. Primavara, datorita izolatiei termice, Planitherm 4S asigura temperatura ideala, indiferent de capriciile vremii, iar vara, datorita functiei sale de control solar, reflecta de doua ori mai multa energie solara decat un dublu vitraj obisnuit, fara a mai fi nevoie de o protectie solara suplimentara. Sticla Planitherm 4S asigura astfel racoarea chiar si în zilele caniculare, iar prin reducerea transmisiilor razelor UV pastreaza obiectele din interior noi pentru mai mult timp. Trecerea la anotimpul rece devine insesizabila cu acest tip de sticla. Efectele scaderilor de temperatura sunt diminuate toamna, reducandu-se astfel costurile premature de incalzire. Dublul vitraj format cu sticla Planitherm 4S ofera iarna o izolatie termica de 3 ori mai mare decat cea a unui termopan obisnuit. Se micsoreaza astfel pierderile de caldura si se reduce zona rece din apropierea ferestrelor. In consecinta, se inregistreaza un consum redus de energie