Ghidul Serviciilor
Asociatia Echipa Omenirii
inapoi la firma 87 vizite
Poza Proiectul social "Aripi pentru viitor"
Foto

 fiecare zi, un copil este abandonat  intr-o maternitate din Romania. Condamnat sa isi traiasca copilaria si adolescenta intr-un mediu in care invata ce este frica, singuratatea si violenta. Iar cand este liber sa paraseasca acest mediu, de cele mai multe ori ajunge in strada, judecat si marginalizat, cu sentimentul ca o intreaga societate este impotriva lui si ca singura solutie pentru a supravietui este sa se intoarca la randul sau impotriva ei.

Aceasta nu este povestea unui singur copil, ci a 40.000 de copii care sunt in sistemul  de protectie sociala. Copii al caror trecut nu mai poate fi schimbat, dar al caror viitor le apartine si poate fi schimbat de actiunile noastre de AZI.

Noi, cei din Asociatia Echipa Omenirii, consideram ca "sistemul" suntem noi: eu, tu, noi toti impreuna. Iar solutiile se gasesc in mainile si in inimile fiecaruia dintre noi!

Vino si tu alaturi de noi, impreuna suntem mai eficienti!

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.