Ghidul Serviciilor
Clinica Vasculara Venart
inapoi la firma 272 vizite
Poza Reumatologie
Foto

Reumatologia este o specialitate importanta derivata din Medicina Interna care se ocupa cu diagnosticul si tratamentul afectiunilor aparatului locomotor, de la boli reumatice inflamatorii si autoimune pina la afectiuni degenerative, boli de tesut conjunctiv si sindroame musculoscheletale diverse. Principalele boli diagnosticate si tratate de reumatolog sint:

Motivele adresarii pacientilor intr-un serviciu de reumatologie sint in principal:

Pentru certificare diagnosticului si stabilirea unui tratament adecvat sint necesare consultul reumatologic combinat cu metode de diagnostic specific.

Serviciul de reumatologie al Clinicii Venart ofera consultatii de reumatologie, cu posibilitatea efectuarii de infiltratii intra-articulare cu substanta viscoelastica, ecografii musculoscheletale, interpretari ale testelor de osteodensitometrie Dexa pentru diagnosticul de osteoporoza si prescrierea de tratamente de specialitate.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.