Ghidul Serviciilor
Clinica Vasculara Venart
inapoi la firma 272 vizite
Poza Tratament varice
Foto

Metodele ambulatorii, minim invazive se impart in 2 categorii principale:

Tratamentul venelor varicoase prin aceste metode se realizeaza prin obliterarea, adica inchiderea, acestor vene cu ajutorul unui agent fie termic fie chimic. Astfel se opreste fluxul sangvin in venele varicoase, aceasta fiind absorbite de organism in timp si dispar complet. Fluxului sangvin se redirectionarea prin venele sanatoase de la nivelul piciorului afectat.

1. Ablatie termica

Se foloseste un agent termic (caldura) care poate fi produsa cu ajutorul aburilor, radiofrecventei sau laserului, pentru obliterarea (inchiderea) venelor varicoase. Aceste metode se fac sub ghidaj ecografic si sint minim-invazive. Anestezie locala sau sedare, cu reluarea activitatii in aceeasi zi

2. Ablatia chimica

Injectarea unei substante sclerozante (prin injectie sau cateter) in venele varicoase care determina o iritatie indusa chimic, peretii venosi se umfla si astfel se oblitereaza (inchide) vena

3. Tratament chirurgical

Stripping (smulgerea venelor) cea mai raspindita metoda utilizata in Romania in prezent. Necesita anestezie generala sau rahianestezie, timp de recuperare 7-14 zile, pot aparea hematoame, in unele cazuri chiar infectii la nivelul inciziilor, precum si dureri postoperatorii.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.