Ghidul Serviciilor
Costa Utilaje, Service Utilaje Constructii Si Agricole - Tunari / Ilfov
inapoi la firma 329 vizite
Poza Reparatii pentru utilaje de constructii
Foto

Costa Utilaje asigura o gama intreaga de operatii de intretinere si reparatii pentru utilaje de constructii si utilaje agricole, atat in atelierul sau de la sediul central cat si pe intreg teritoriul tarii prin unitatile sale partenere de service sau prin intermediul atelierelor mobile de service.

Oferim servicii de service pentru toate marcile comercializate de catre noi cat si pentru o serie de alte marci.Toate aceste unitati de service sunt echipate cu sisteme de ultima ora de diagnosticare si reparare, iar inginerii nostri de service au beneficiat si beneficiaza anual de o pregatire intensa, fiind la curent cu cele mai noi tehnologii si metode de reparatie.

Costa Utilaje va pune la dispozitie o serie de operatiuni post – vanzare dintre care amintim:

Pe langa toate acestea, Costa Utilaje pune la dispozitia clientilor sai si o serie de servicii, precum asistenta tehnica si financiara, astfel incat, sa puteti alege cel mai potrivit echipament in raport cu natura activitatii pe care o desfasurati.

Contractele noastre de service sunt menite sa va economiseasca bani, sa va creasca productivitatea si sa reduca costurile de intretinere.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.