Ghidul Serviciilor
Restaurant Coroana Transilvaniei
inapoi la firma 226 vizite
Poza Evenimente
Foto

Coroana Transilvaniei - restaurant Cluj Napoca va pune la dispozitie 2 sali cu capacitati diferite (380 respectiv 180 persoane) pentru organizare evenimente Cluj importante din viata dumneavoastra. Ambele sali sunt dotate cu aer conditionat si sistem de evacuare al fumului. Va punem la dispozitie o parcare interioara privata, un spatiu de joaca special amenajat pentru copiii dumneavoastra, o cafenea prietenoasa, un bar cochet si sistem wireless.

Sala Regala– pentru nunti ca la palat!

         Aveti la dispozitie una dintre cele mai incapatoare si mai primitoare sala nunti Cluj Napoca. Ambianta deosebita este intretinuta de amenajarile atent lucrate cu piatra naturala extrasa din inima Muntilor Apuseni.         Sala nunta Cluj e special gandita pentru nunti aerisite, nuntasii simtindu-se in largul lor. Masa mirilor amplasata central ofera o perspectiva ampla asupra intregii sali de nunta Cluj datorita spatiilor larg deschise.         Servirea e realizata de catre o echipa tanara, motivata si in acelasi timp serioasa si bine organizata - catering evenimente Cluj.

Sala de Sidef – primitoare si cocheta

          Datorita finisajelor moderne, sidefate, sala nunta Cluj emana o atmosfera festiva si in acelasi timp intima, fiind potrivita pentru evenimente deosebite intr-un cadru restrans. Cu sigurata aceasta va raspunde nevoilor si asteptarilor dumneavostra. 

Va oferim si aranjamentele pentru sala nunta Cluj

Va asiguram transportul pe parcursul nuntii cu o masina de lux, iar daca veti avea peste 300 de invitati, va oferim bonus un sejur la Felix.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.