Ghidul Serviciilor
Izzy Club
inapoi la firma 67 vizite
Poza Petreceri pentru copii
Foto
Foto

Izzy Club organizeaza petreceri pentru copii pentru toate evenimentele din viata mictilor dumneavoastra: aniversari, onomastici, serbari scolare, etc.

De asemenea, periodic sau in zile deosebite (Mos Nicolae, Mos Craciun, Halloween,  etc.), clubul nostru organizeaza petreceri pentru copii unde sunteti cu totii invitati.

De asemenea, putem organiza petreceri pentru parinti care au copii. In timp ce copiii dumneavoastra se joaca linistiti (sub supravegherea personalului firmei noastre), parintii se pot relaxa la cafeneaua noastra, bucurandu-se de petrecere.

Ne dorim sa organizam in clubul nostru petreceri pentru copii de neuitat, asa incat suntem deschisi propunerilor si sugestiilor dumneavoastra.Durata unei petreceri pentru copii este de 3 ore si se poate prelungi la solicitarea dumneavoastra, cu achitarea unei taxe suplimentare de 100 lei/ora.

Pe tot parcursul petrecerii, copiii sunt supravegheati de personalul nostru, astfel incat dumneavoastra, parintii, va puteti bucura de un moment de relaxare in cafeneaua noastra (unde fumatul este permis), separata de locul de joaca pentru copii cu geam.

Avem animatori (clovn sau Alba ca Zapada, care se ocupa ca distractia sa fie maxima.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.