Ghidul Serviciilor
Top Body
inapoi la firma 82 vizite
Poza Creatina
Pret: 74 RON
Foto

Creatina este un acid organic ce conține azot ce este produs pe cale naturală din aminoacizii prezenți la nivelul rinichilor și ficatului. Creatina a devenit o cale naturală foarte populară de a îmbunătăți performanțele și de a crește masa musculară. Dymatize Creatine-100% creatină monohidrata pură, îmbunătățește performanța mușchilor în timpul activităƒților de mare intensitate, precum și în timpul oricărui antrenament aerob sau anaerob.

Mod de administrare Dymatize Creatine: ca supliment alimentar, amestecați o linguriță (5g) cu apă sau băutura preferată. Serviți cu jumătate de oră înainte de antrenament. Consultați un medic înainte de utilizare, în cazul în care suferiți de o afecțiune medicală. Interzis persoanelor însărcinate sau care alăptează. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. In timpul utilizării unui supliment ce conține creatină, consumați cantități mari de apa, pentru a preveni deshidratarea

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.