Ghidul Serviciilor
Arhitel Proiect
inapoi la firma 111 vizite
Poza Servicii
Foto
Foto

Avem posibilitatea abordarii unei game largi de lucrari la standarde de calitate internationale, oferind cele mai bune si avantajoase solutii pentru afacerea dumneavoastra:

 

Serviciile noastre acopera intreg spectrul de lucrari de telecomunicatii, de la instalare fibra optica aerian sau prin canalizatie, sudura fibra optica, mentenanta ISP, instalare echipamente radio GSM, 3G, OFDM, GFSK, cablare structurata, cablare clienti internet, telefonie, IPTV prin fibra optica sau cupru, securizari de scari de bloc, migrari de clienti, constructie si dezvoltare de infrastructura telecomunicatii, configurare echipamente de telecomunicatii etc. Pana acum la preturi prohibitive, fibra optica este unul dintre cele mai fiabile si rapide medii de transmisie a datelor. ArhiTel va ofera posibilitatea de a avea propria dumneavoastra retea de fibra optica, la preturi ce nu depasesc cu mult costurile de realizare ale unei retele prin cabluri de cupru ( UTP / FTP ). Noi, ArhiTel ne vom ocupa de toata realizarea infrastructurii de transmisie de date, de la proiectare pana la punerea in functiune. De asemenea, previn serviciile conexe , de furnizare/ configurare servere, furnizare de servicii internet, audit si consultanta de specialitate, ArhiTel va ofera practic o afacere la cheie, dumneavoastra ramanandu-va doar sa alegeti modalitatile de atragere a clientilor.   

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.