Ghidul Serviciilor
Apatus, Servicii De Topografie - Brasov
inapoi la firma 232 vizite
Poza GPS Satlab
Foto

Complet wireless

Conexiunile WiFi, Bluetooth si 3G fac posibila utilizarea SL50 complet fara fire, gata sa se conecteze oricarui sistem sau dispozitiv. Aduni datele si te conecteazi la server simultan, fara nici o problema.

Calitate profesionala

Carcasa impermeabila asigura o operarea fara probleme in orice conditii de mediu atunci cand esti pe teren. Ecranul senzitiv (touchscreen) cu vizibilitate ridicata permite realizarea oricaror operatiuni indiferent de luminozitate.

Perfect pentru orice aplicatie

Usor de gestionat selectia diferitor tipuri de date de iesire pentru a lucra cu orice software si baze de date.

Asistenta rapida si de incredere

Birourile noastre din Suedia ofera cel mai rapid si sigur suport pentru orice fel de problema. Nu trebuie sa mai astepti luni intregi pentru o reparatie minora sau pentru o setare a aparatului.

Solutii complementare

Satlab ofera o selectie larga de software pentru diferite aplicatii ce manipuleaza un numar mare de tipuri de date GIS si CAD. Nu mai este nevoie sa cumperi sisteme diferite pentru aplicatii diferite.

Prietenos cu mediul inconjurator

Toate produsele SatLab sunt produse respectand normele de protectie a mediului inconjurator. Toate componentele electronice sunt certificate RoHS, iar SatLab isi asuma intreaga responsabilitate pentru reciclarea lor la scoaterea din uz.

* Preturile nu contin TVA

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.