Ghidul Serviciilor
Apatus, Servicii De Topografie - Brasov
inapoi la firma 253 vizite
Poza Produsele noastre Topografie si Cadastru
Foto

Incepand din iulie 2013 Apatus SRL din Brasov este distribuitor al programelor specializate Carlson Software in Romania. Prin intermediul nostru puteti achizitiona programele folosite de peste 80% din specialistii din SUA, programe dezvoltate de Carlson Software. Cele mai populare programe folosite inclusiv in Romania pentru colectarea datelor din teren sunt SurvCE si SurvPC. Alaturi de acestea la noi gasiti mult apreciatele suite pentru office, Carlson Civil Suite, Carlson Mining si Carlson Construction.

Marele avantaj al programelor Carlson Software este reprezentat de modularitatea programelor, putand achizitiona exact acele parti din program de care ai nevoie. Iar daca detii o licenta de AutoCAD sau AutoCAD Map, programele Carlsob SW pot fi instalate ca module de AutoCAD. Daca nu detii AutoCAD trebuie sa stii ca programele de birou Carlson au inclus IntelliCAD. Diferentele dintre IntelliCAD si AutoCAD le puteti gasi pe urmatorul link.

Produsele Satlab Suedia ofera cel mai bun raport calitate - pret, fiind printre cele mai cautate aparate GPS GNSS din Europa la ora actuala. In Turcia de ex. dispozitivele Satlab au devenit in scurt timp cele mai folosite datorita fiabilitatii, preciziei si suportului oferit. GPS-urile Satlab vin cu SurVCE sau SurvPC preinstalate, astfel te vei putea bucura atat de calitatea produselor Satlab cat si de software-ul Carlson.

De retinut in ceea ce priveste dispozitivele Satlab ca service-ul este in Europa si nu se inlocuiesc niciodata componente din aparatele aflate in garantie. Se inlocuieste intregul aparat. Constatarea se face online si in doar cateva zile veti avea un nou GPS Satlab in locul celui defect aflat in garantie

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.