Ghidul Serviciilor
D&s Gaz Services, Bucuresti - Reparatii Instalatii, Centrale Termice
inapoi la firma 628 vizite
Poza Instalatii sanitare
Foto

Punem nevoile clientilor nostri pe primul loc si ne asiguram ca serviciile noastre sa fie la cele mai inalte standarde. Utilizarea materialelor de calitate si a produselor de la furnizori autorizati de renume international si experienta dovedita in cei 15 ani pe piata, ne recomanda pentru executarea celor mai bune lucrari.

Purtam un deosebit respect meseriei de instalator si la noi veti intalni doar specialisti calificati, care isi imbunatatesc constant cunostintele si practicile, pentru a va putea oferi cele mai bune rezultate.

Deoarece instalatiile sanitare au un rol important in buna functionare a imobilului dumneavoastra, serviciile noastre garanteaza buna functionare a acestora. Puteti apela la noi pentru a evalua si remedia orice defectiune a instalatiilor. Serviciile pe care le oferim sunt variate, adaptate nevoilor si cerintelor dumneavoastra.

  Lucrarile de instalatii sanitare pe care la executam:

Etapele si elementele definitorii reparatiilor instalatiei sanitareEfectuam instalatii sanitare in conformitate cu reglementarile in vigoare si gama de materiale existente pe piata. Folosim echipamente moderne de calitate superioara pentru a va oferi servicii complete de calitate:

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.