Ghidul Serviciilor
Imprimare Online
inapoi la firma 138 vizite
Poza Printare digitala
Foto
Foto

Oferim servicii profesionale de printare si multiplicare documente alb-negru format A4-A3. Timp scurt de executie a lucrarilor, preturi minime. Oferim reduceri substantiale in functie de tirajul dvs. Preturi incepand de la 0,05 lei/pagina.Livrare in toata tara.

 

Indiferent de volumul de printare de care aveti nevoie,  vom gasi intotdeauna solutia ideala pentru dvs. Fie ca aveti de printat 100 de pagini, 1000 de pagini, 10.000 de pagini sau chiar mai mult va stam la dispozitie cu servicii de printare alb-negru si color de inalta calitate, realizate in timp record. Printarea este realizata pe echipamente digitale profesionale marca Kyocera-Mita si Konica Minolta, capabile sa redea materiale de calitate exceptionala la rezolutii de 1200 dpi si viteze mari pentru operativitate.

                                

Printare alb-negru format A5- A3

Pretul afisat este pentru hartie de 80 gr/mp.

La cererea dumneavostra printam pe orice tip de hartie/carton, pretul urmand a fi calculat in functie de tipul suportului cat si a complexitatii lucrarii.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.