Ghidul Serviciilor
Isoline - Izolatii Termice, Vata Minerala, Benzi Adezive Si Cochilii De Vata, Timisoara Si Bucuresti
inapoi la firma 275 vizite
Poza Cochilii vata minerala
Foto

Cochilii vata minerala bazaltica caserate si necaserate

  Cochiliile de vata minerala  se utilizeaza in izolarea termica eficienta a conductelor si tevilor care transporta atat agent termic cat si frigorific. Pentru protejarea eficienta impotriva extremelor de temperatura (-25 C pana la 600 C) ai nevoie de cochiliile de vata minerala!    Atentie: trebuie protejate de actiunea unor factori externi ce pot reduce gradul de eficienta termica.

 

   Isoline ofera toata gama Cochiltech de cochilii drepte, cochilii caserate cu aluminiu sau necaserate, cu grad ridicat de protectie termica.   Pentru ca cea mai mare pondere in ceea ce priveste consumul de energie o constituie incalzirea, respectiv consumul necesar crearii unui climat confortabil de locuire, se doreste o reducere a  piederilor calorice in perioadele de iarna ( incalzire) si de vara ( racire), prin eficientizarea sistemelor de izolare termica. Aceste deziderat poate fi indeplinit numai prin materiale de calitate, care sa fie garantia unei amortizari corecte a oricarei investitii specifice. Solutie de izolare termica pentru cel putin  50 de ani!

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.