Ghidul Serviciilor
Deco Fantasy
inapoi la firma 222 vizite
Poza Gheata carbonica
Foto
Foto

Gheata carbonica - se adauga in bauturi pentru racire efervescenta si efecte de fum "ceata" , pentru paharele de sampanie , whisky , cognac , cocktail sau carafelor de vin .

* Dintr-o cutie de gheata carbonica ~ 18 kg va ajunge pentru masina de fum greu "dansul mirilor " , cat si pentru a pune in paharele de sampanie la primirea invitatilor , a carafelor de vin sau cocktail - uri .

* Gheata carbonica - cutie 18 kg.~ 350 lei .

* Masina fum greu - in deschiderea evenimentului ~ 150 lei .

* Efectul de fum greu este creat cu ajutorul masinii de fum care functioneaza cu gheata carbonica .

* Masina de fum greu consuna aproximativ 9 kg. gheata carbonica pentru obtinerea acelui moment important si anume "dansul mirilor" .

* Impreuna cu luminile ambientale care sunt proiectate pe suprafata ringului de dans se realizeaza superbul efect de "dans pe nori", rezultand filmarea si fotografierea momentului fiind de o frumusete fara egal , la care veti privi mai tarziu cu zambetul pe buze , cu nostalgie si admiratie.

* Un reprezentant Deco Fantasy va asista si coordona buna desfasurare a primului moment principal de la evenimentul dumneavoasta . 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.