Ghidul Serviciilor
Gamma Ink Constanta - Service Imprimante,incarcari Cartuse
inapoi la firma 275 vizite
Poza Reincarcari cartuse
Foto

Vă returnăm banii dacă un cartuş de imprimantă reîncărcat la Gamma Ink cu 8 lei nu printează la fel de mult ca unul nou de 70 lei!

Se ştie că tonerele (cartuşele pentru imprimantele laser) şi cartuşele de cerneală pentru imprimantele inkjet sunt foarte scumpe.

Gamma Ink este alternativa care are un bun raport preţ/ calitate, ce va oferă reîncărcarea cartuşelor de imprimantă plătind maxim 10% – 20% din preţul unui cartuş nou.

Nu este nici un secret faptul că în timpul duratei de viaţă a unei imprimante vom plăti pentru cartuşe noi de mai multe ori preţul plătit pe imprimantă (unele studii vorbesc de mai mult de cinci ori). Metoda de vânzare este bine cunoscută şi a fost inventată de Gillette – ni se oferă la un preţ avantajos un aparat de ras ca apoi să-şi vândă lamele la un preţ exorbitant.

Noi, la Gamma Ink încărcăm cartuşe de 10 ani. În fiecare zi!

În tot acest timp am încărcat 129.498 de cartuşe. Dintre acestea, 88.706 au fost cartuşe negre şi 40.792 cartuşe color. Dintre acestea 23.187 au fost cu toner monocrom şi 5.379 toner color.

Dintre toate acestea, 1.104 au avut probleme în perioada de garanţie. Dintre acestea 685 au fost reparate în perioada de garanţie, iar pentru 419 dintre ele am constatat că defectul este iremediabil şi am returnat integral banii plătiţi de client.

Cum să prelungiţi durata de viaţă a cartuşului dvs.?

1. Este foarte importantă utilizarea imprimantei cel puţin săptamânal, minim o pagină, având toate culorile de bază (black, cyan, magenta, yellow; negru, albastru, roşu şi galben) pentru a menţine umede duzele cu care este prevăzut capul de imprimare al cartuşului.

2. Dacă sunt semne de epuizare a cartuşului, NU insistaţi! Se supraîncălzeşte capul de imprimare. Succesul reincarcarii cartuselor cu cerneala este mult mai mare, daca in cartus se mai afla totusi o mica cantitate de cerneala.Optim este ca reincarcarea cartusului care s-a golit sa se faca in maxim 2-3 zile.

NU aplicaţi bandă adezivă pe capul de imprimare al cartuşului, deoarece compoziţia chimică a adezivului este dăunătoare capului de imprimare.

4. Pentru transport folosiţi punguţa autosigilanta livrată anterior de Gamma Ink sau în hârtie de scris. NU folosiţi pungi de plastic subţiri sau şerveţele! Se vor amesteca culorile definitiv în capul de printare.

5. Cartuşul cu cerneală este afectat de caldură şi de aceea trebuie ţinut departe de temperaturi înalte. Nu lăsaţi cartuşul în autoturism sau locuri care s-ar putea supraîncălzi, conducând la scurgeri de cerneală sau la deteriorarea cartuşului.

6. Uneori cartuşele noi sau reîncărcate, dacă au fost lăsate o perioada lungă fără utilizare, se poate să tipărească întrerupt, cu linii albe pe text, întreruperi multiple, etc. Dacă situaţia nu se îmbunătăţeşte nici după ciclul de curăţare din softul imprimantei, scoateţi cartuşul din imprimantă şi tamponaţi capul de printare cu un şerveţel umezit. O dungă neagră de cerneală trebuie să apară pe şerveţel în cazul cartuselor negre şi trei dungi în cazul cartuşelor color.

Dacă nu aveţi rezultate favorabile, vă adresaţi personalului Gamma Ink. Aici vom curăţa electronic cartuşul dvs. cu ULTRASUNETE în baie de solvent. Acest serviciu este GRATUIT pentru clienţii Gamma Ink.

7. Atenţie! La majoritatea modelelor de imprimate, după reîncărcare, va continua să indice cartuşele că fiind goale.

La imprimantele Lexmark, dupa introducerea cartuselor in imprimanta, selectati tipul cartuselor, iar sub aceasta optiune selectati “New cartridge”. Mai mult, sunt cartuse care vin initial cu imprimanta care sunt doar “de proba”, ce nu pot fi reincarcate, ulterior fiind obligatoriu achizitionarea altor cartuse Lexmark reincarcabile (exemplu 14A, 15A, 28A, 29A, 100A,etc.).

La imprimantele Canon, după reîncărcare va apărea un mesaj de eroare, de anulare a indicatorului nivelului de cerneală. Aici găsiţi resetarea cartuşelor Canon.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.