Ghidul Serviciilor
Smartmoving Logistics - Mutari Locuinte, Relocari Firme, Transport Mobilier, Cluj Napoca
inapoi la firma 182 vizite
Poza Mutari locuinte
Foto

Indiferent ca va mutati la o strada distanta sau in alt oras, de la casa, apartament sau garsoniera, noi suntem la dispozitia dumneavoastra oferindu-va servicii profesionale de mutari si solutii simple dar eficiente pentru ca orice mutare, oricat ar parea de complicata sa decurga fara ca dumneavoastra sa va dati macar seama ca ati trecut prin stresantul process al unei mutari. Noi va garantam :

 

 

 

 

Procesul Mutarii :

           Estimarea pretului este primul pas din procesul unei mutari, ea va fi realizata de catre specialistul nostru ce se va deplasa gratuit la resedinta sau sediul dumneavoastra pentru a evalua volumul mobilierului si al bunurilor ce urmeaza a fi mutate, etajele de la care vor fi coborate/urcate bunurile si conditiile de acces. Luand in considerare factorii enumerati mai sus si cerintele dumneavoastra in ceea ce priveste infolierea / impachetarea bunurilor specialistul nostru va va prezenta oferta de pret si va stabili impreuna cu dumneavoastra toate detaliile mutarii.

 

Impachetarea

 

Pentru impachetare echipa noastra se va deplasa la resedinta/sediul dumneavoastra in ziua in care este stabilita mutarea sau,depinzand de volumul bunurilor,cu o zi sau doua inainte pentru impachetarea, infolierea si dezasamblarea pieselor de mobilier ce nu pot fi manipulate altfel decat demontate. Materialele de impachetat pot fi procurate de la noi sau din surse proprii.

 

Transportul

 

Dupa procesul de impachetare bunurile vor fi incarcate in camion. Ele vor fi bine ancorate si protejate cu carton gofrat si paturi astfel incat mobilierul si obiectele fragile vor fi transportate in conditii depline de siguranta. Ne asumam responsabilitatea pastrarii mobilei si al obiectelor dumneavoastra intacte, fara deteriorari, pe toata durata transportului si al manipularii !

 

Despachetarea si Reasamblarea

 

Sfarsitul operatiunii de mutare consta in asamblarea mobilierului si asezarea lui pe pozitii, precum si impartirea cutiilor si obiectelor in camerele specificate de dumneavoastra

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.