Ghidul Serviciilor
Kic Call Center
inapoi la firma 96 vizite
Poza Servicii Outbound
Foto

Oamenii cumpără de la oameni şi nu de la firme. Studiile arată că 83% din decizia cumpărătorului reflectă gradul în care acesta îl place sau nu pe vânzător. Dar ce faci când ai foarte mulţi clienţi? O bază de date! Astfel poţi fi aproape de aceştia, le poţi trimite mesaje cu ocazia onomasticilor şi a sărbătorilor, le poţi trimite oferte sau invitaţii şi poţi fi în contact permanent cu aceştia. În acest fel, vei câştiga încrederea şi simpatia clienţilor tăi şi vei construi o relaţie de prietenie cu aceştia, o relaţie care va fi un scut puternic în faţa concurenţei. O bază de date valoroasă este una actualizată care conţine atât datele de contact actuale ale clienţilor, cât şi informaţii despre preferinţele acestora şi ultimele lor achiziţii.

Sigur că actualizarea unei baze de date presupune resurse importante pentru  firma dumneavoastră, motiv pentru care externalizarea acestui serviciu este cea mai bună variantă. Kiccall vă pune la dispoziţie acest serviciu asigurând în primul rând confidenţialitatea datelor şi tehnici profesionale de actualizare care oferă cât mai multe detalii despre clienţii dumneavoastră.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.