Ghidul Serviciilor
Holzer Tehnic - Ferestre Si Usi Din Lemn Stratificat, Sebes / Alba
inapoi la firma 209 vizite
Poza Holzer Tehnic - detalii firma
Foto

Suntem un brand românesc care a început acum 26 de ani ca un mic atelier de tâmplarie. Am crescut organic, devenind o fabrica de tâmplarie producatoare de ferestre termopan si usi din lemn triplustratificat, obloane, scari si alte elemente de tâmplarie, cu un design modern si practic. Prezenti la începutla nivel national, ne-am dezvoltat masiv si pe piata internationala în tari precum Belgia, Franta, Germania, etc.

DE CE NOI ?

Îmbunatatim permanent gama de produse si întelegem nevoile specifice ale clientilor, de aceea oferim bunuri personalizate în armonie cu designul ambiental.

Folosim materiale locale precum molid, pin, tei, frasin, stejar, dar si lemn exotic din import. Nu doar calitatea ne recomanda, ci si multitudinea si varietatea de proiecte realizate de-a lungul anilor,  fapt ce ne confera o experienta valoroasa în domeniul tâmplariei din lemn stratificat.

Suntem întotdeauna atenti la cerintele pietei, gasim solutii optime, adaptate diferitelor necesitati de amenajare a spatiului dumneavoastra.

SERVICII

 Producator de Tâmplarie Lemn Stratificat:Ferestre, Usi de Interior si Exterior

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.