Ghidul Serviciilor
Euromaterna, Spital Privat De Obstetrica Si Ginecologie Constanta
inapoi la firma 185 vizite
Poza Neonatologie
Foto

Pentru orice serviciu de neonatologie al unei maternitati, nasterea prematura este o provocare. Copiii nascuti inainte de vreme in Spitalul Privat de Obstetrica si Ginecologie Euromaterna din Constanta nu sunt transferati in alte unitati medicale din motive de prematuritate.

O data cu aparatura performanta necesara unor astfel de nasteri si monitorizarii ulterioare a nou-nascutilor veniti pe lume inainte de termen, sansele de supravietuire cresc considerabil. Inca din primele ore de viata, nou-nascutul se confrunta cu o serie de riscuri si probleme respiratorii, cardiovasculare, gasterointestinale si neurologice. Pentru reducerea tuturor acestor riscuri, departamentul de neonatologie functioneaza permanent sub stricta indrumare a medicilor neonatologi ai spitalului, iar investitiile in aceasta sectie ofera un plus de siguranta vietii micutilor.

Spitalul dispune de 3 linii de garda: obstetrica-ginecologie, ATI Adulti si neonatologie care contribuie la asigurarea permanenta a serviciului si la capacitatea de a rezolva intreaga gama de patologie specifica, prin:

 

Inca de la infiintarea spitalului din 2009, au fost ingrijiti prematuri cu o greutate sub 1500 de grame (varsta gestationala 27 saptamani - 32 saptamani). Dovada ca in Spitalul Euromaterna corelarea performantei aparaturii medicale cu devotamentul si profesionalismul cadrelor medicale este una optima, concretizata prin faptul ca micutii nascuti sub 1500 de grame ce manifestau cel mai inalt grad de prematuritate au supravietuit. In unele dintre aceste cazuri a fost necesara administarea de surfactant, substanta menita in principal sa combata probleme de insuficienta respiratorie ale micutilor sositi pe lume mai devreme. Surfactantul administrat, profesionalismului echipei medicale si monitorizarea stricta a cazurilor respective, au salvat viata micutilor si au redat speranta in sufletul parintilor ce nu se asteptau sa-i intalneasca asa de devreme.

O nastere cu un asemenea grad de prematuritate inseamna o interventie contracronometru pentru echipa medicala Euromaterna, formata din medici neonatologi, obstetricieni, anestezisti si asistente medicale de neonatologie.

Euromaterna da siguranta vietii si pentru cei mai mici dintre pacientii sai

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.