Ghidul Serviciilor
Euromaterna, Spital Privat De Obstetrica Si Ginecologie Constanta
inapoi la firma 185 vizite
Poza Obstetrica
Foto

Obstetrica este o ramura a medicinei care se ocupa cu supravegherea femeii in perioada de sarcina, nastere si postpartum.

Maternitatea Euromaterna din Constanta s-a construit din dorinta de a ajuta femeia sa nasca fara durere! Chiar daca multa vreme acest aspect a fost considerat un subiect "vinovat" de un grad ridicat de utopie, considerat de multi, doctori sau pacienti, ca fiind irealizabil, acest lucru a capat valente reale la Euromaterna. Este foarte important pentru noi sa cunoastem istoricul medical al pacientelor care aleg serviciile medicale ale Euromaterna. In cazul obstetricii, adica al evolutiei sarcinii unei femei si ulterior a nasterii, istoricul este cu atat mai important cu cat putem anticipa problemele care pot aparea la nastere, probleme care pot pune viata mamei sau a bebelusului in pericol! Succesul unei nasteri depinde in egala masura si de constiinciozitatea cu care viitoarea mamica alege in cunostinta de cauza obstetricianul care sa-i urmareasca sarcina si nasterea!

La Euromaterna aveti intimitate, confort, siguranta si competenta medicala, toate ridicate la standardele spitalelor de obstetrica-ginecologie din tarile civilizate!

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.