Ghidul Serviciilor
Fotolux Galati
inapoi la firma 456 vizite
Poza Foto diverse
Foto

La solicitarea clientului putem face fotomarturii pentru nunta si botez realizate inainte de eveniment sau in timpul acestuia.

La intrarea in locatia unde  aveti evenimentul va puteti intampina oaspetii cu un tablou in marime naturala. Pentru ca cei sositi la eveniment sa fie intampinati cel putin virtual de catre  voi, pana veniti de pe ringul de dans.

Prin colaborarile pe care le avem va putem pune la dispozitie porumbei pentru nunta, care vor fi eliberati de catre miri (sau miri si nasi) dupa cununia religioasa, la iesirea din biserica. Doresti porumbei pentru nunta in Galati? Contacteaza-ne!

Sedinta Trash the Dress – Avantajele unei astfel de şedinţe foto sunt că avem suficient timp pentru poze, iar voi nu mai sunteţi stresaţi precum în ziua cea mare. În plus, avem o mai mare libertate în ceea ce priveşte locaţia sau locaţiile, putem merge la mare sau la munte, sau oriunde vă doriţi voi.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.