Ghidul Serviciilor
Iveco Truck Services
inapoi la firma 106 vizite
Poza Finantare
Foto

Leasing-ul este una dintre cele mai moderne soluţii de finanţare a achiziţiilor, reprezentând o alternativă eficientă la creditul bancar.

Contractul de leasing presupune existenţa a trei părţi:

Contractul de leasing presupune, în general, efectuarea urmatoarelor plăţi:

Desi dreptul de proprietate asupra bunului achiziţionat în leasing rămâne al finanţatorului, pe parcursul derulării contractului, asupra utilizatorului se transferă toate beneficiile şi riscurile aferente dreptului de proprietate.

Iveco Truck Services va ofera, ca prima optiune, serviciile financiare Iveco, prin Iveco Capital Leasing IFN.

Iveco Truck Services accepta în principiu finanţarea prin oricare societate de leasing alasa de clientii noştri; pentru înlesnirea operaţiilor legate de derularea colaborării în privinţa finanţării achiziţiei unui produs oferit de noi, compania noastră a încheiat contracte cadru de furnizare bunuri cu câteva dintre cele mai cunoscute societati de leasing: BRD Sogelease, Unicredit Leasing, Volksbank Leasing, Raiffeisen Leasing. Iveco Truck Services vă oferă astfel o gamă largă de opţiuni, din care puteţi alege varianta cea mai avantajoasă pentru dumneavoastră.

Programele de leasing sunt disponibile pentru toate produsele cuprinse în oferta Iveco Truck Services, existând posibilitatea includerii în finanţare a caroseriilor şi accesoriilor.

Avantajele leasing-ului:

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.