Ghidul Serviciilor
Systel Solutions - Integrator Si Furnizor Pentru Sisteme De Casa Inteligenta, Cluj Napoca
inapoi la firma 236 vizite
Poza Instalatii electrice interioare
Foto

Executam instalatii electrice interioare de joasa tensiune pentru cladiri:•retele de incinta de alimentare cu energie electrica•corpuri de iluminat: iluminat general nocturn, de siguranta, festiv, efecte speciale, iluminat arhitectural•aparataj, prize, intrerupatoare, senzori,•circuite de forta: pentru alimentare motoare electrice, sau aparate speciale (jacuzzi, saune, aer conditionat, actionare usi garaj, automatizare clopote, utilaje de bucatarie, spalatorii, altele)•tablouri electrice si de automatizare•automatizarea unor functiuni (ventilare bai, automatizari centrale termice, aprinderea iluminatului in functie de lumina naturala si prezenta de persoane, programe de aprindere lumini)•instalatii de pamântare si paratrasnet•instalatii curenti slabi

Curenti slabi

 

Cand spunem instalatii de curenti slabi ne referim la infrastructura de comunicatii si, in general, la instalatiile electrice care sunt parcurse de curenti de intensitate mica in raport cu cei ce parcurg instalatiile de lumina sau forta. O casa inteligenta presupune realizarea urmatoarelor subsiteme:

– Cablarea structuratareprezinta modalitatea de instalare a cablurilor ce intra in componenta retelelor de date si/sau voce in formatie ‘stea’. Toate prizele de date sunt conectate la un patch panel central (montat, de obicei, intr-un rack de 19 toli, fiind legate, prin intermediul patch-panel-ului, la un comutator de retea switch, sau un sistem telefonic PBX.

– Retele pentru automatizari si control pentru casa inteligentase refera la infrastructura fizica (BUS) a caselor inteligente realizand legatura intre componentele sistemului de automatizare in cladiri (comanda, reglare, supraveghere, si semnalizare) cu un cablu bifilar.

– Sisteme de Interfonie si Videointerfonierolul unui sistem de interfon si videointerfon este sa afli identitatea vizitatorului, sa comunici cu persoana aflata in afara proprietatii inainte ca aceasta sa aiba acces.

– Sisteme CATVsunt instalatii de televiziune prin cablu din interiorul unei constructii, permitand vizionarea simultana a diferite canale video in mai multe locuri.

– Supraveghere Video CCTVAcest sistem inseamna folosirea unor camere video ce transmit semnalul catre un loc specific intr-o bucla inchisa, fara a permite accesul din exteriorul sistemului.

– Instalatii Audio VideoInfrastructura audio-video se refera la cablarea si instalarea echipamentelor specifice cum sunt boxele, sistemele pentru conferita si videoproiectoare, sau serverele audio-video pentru sonorizare ambientala.

– Securitate si antiefractieInstalarea si cablarea unui astfel de sistem face parte deasemenea din realizarea infrastructurii de curenti slabi. Sistemul serveste la detectarea si notificarea imediata asupra unui intrus nedorit.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.