Ghidul Serviciilor
Systel Solutions - Integrator Si Furnizor Pentru Sisteme De Casa Inteligenta, Cluj Napoca
inapoi la firma 214 vizite
Poza Supraveghere video
Foto

Videointerfonie

 

Rolul unui sistem de interfon si videointerfon este sa afli identitatea vizitatorului, sa comunici cu persoana aflata in afara proprietatii inainte ca aceasta sa aiba acces. Sistemul de videointerfon iti va da posibilitatea sa vizionezi persoana care solicita accesul.

 Supraveghere Video

 

Cu ajutorul solutiilor de supraveghere video, cu ajutorul camerelor se pot monitoriza in timp real sau inregistrat – diverse evenimente, atat de la locatia obiectivului, cat si de la distanta, prin intermediul conexiunii de internet.

 Antiefractie

 

Sistemele antiefractie sunt cea mai buna alegere in cazul in care se doreste protectia si siguranta anumitor bunuri, a locuintei si familiei sau a unei intregi companii. Acestea descurajeaza tentativa de patrundere neautorizata in diferite incinte, sesizeaza conditiile de declansare a incendiului si scurgerii de gaze, limiteaza, intr-un cuvant, riscul producerii pagubelor, protejeaza viata persoanelor.

 Detectie incendiu

 

Un sistem de detectare, semnalizare si avertizare incendiu este o instalatie cu rol de protectie, având scopul de a detecta si semnaliza în cât mai scurt timp posibil aparitia unui început de incendiu în spatiile protejate, precum si acela de a alarma personalul, echipele de pompieri si oricare alta categorie de persoane aflate în zona.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.