Ghidul Serviciilor
Autodiagsoft
inapoi la firma 162 vizite
Poza Testere turisme
Foto

DAS/Xentry 2013 in limba ROMANA

Detalii produs: -Star Diagnosis Compact 3 este aparatul de diagnoză la nivel de reprezentantă al Mercedes Daimler si vine cu leptopul Dell 630 sau cu tableta originala C3 cu versiunea 2013 de software instalat in limba ROMANA si in Developer Mode.

Sistemul Developer Mode activat inseamnă:

Developer Kit este o extensie de diagnosticare a sistemului de diagnoză Mercedes-Benz Această extensie permite manipularea în profunzime si configurarea datelor stocate în interiorul unităților electronice de control ale vehiculelor Mercedes Această extensie este utilizată în mod normal in fabrica Mercedes, în scopul de a facilita dezvoltarea,modificarea,programarea și testarea sistemelor electronice.

Software: Software-ul este 2013 Versiunea in limba ROMANA si realizează toate funcţiile oficiale de fabrica Daimler! Programari,activări,actualizari,citire/stergere erori,citire parametrii,etc,WIS si EPC (versiune 2013)instalat,SD Media 2013 instalat,Star Finder instalat,Functionează pe toate marcile de masini ale brandului Mercedes,Turisme,Van,Camioane,Smart,Mitsubishi Fuso.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.