Ghidul Serviciilor
Compact Stone, Cluj-Napoca - Comercializare Pietra Naturala
inapoi la firma 362 vizite
Poza Calcar
Foto

Aceasta este o piatra naturala din calcar deosebit de interesanta, datorita culorii si proprietatilor. Fiind o culoare deschisa va iesi in evidenta prin simplitate si eleganta. Calcarul este o roca sedimentara, ce rezista in timp, fiind foarte durabila. Aceasta piatra naturala este versatila si decorativa, putand fi utilizata atat la interior, cat si la exterior. Este durabila in timp si ofera spatiului dumneavoastra un lux aparte.

 

K BEJ DARK SELECTION 30 cm: iatra naturala tip calcar, rezistenta si durabila in timp, ideala pentru placarea suprafetelor expuse la intemperii. Piatra naturala ce va aduce un plus de eleganta si confort locuintei dumneavoastra. Calcarul este o roca sedimentara compusă în mod special din minerale calcit si aragonit, ambele avand formula CaCO3.

Finetea granulaţiei permite şlefuirea până la obţinerea unui finisaj de un luciu deosebit, punând în valoare atât nervurile cât şi nuanţa. Calcarul poate fi utilizat pentru placarea peretilor, realizarea de pardoseli, blaturi pentru bucatarie, baie, scari interioare si exterioare, glafuri, seminee. Aceasta piatra naturala va imbogati vizual locuinta dumneavoastra prin eleganta, lux si simplitate.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.